Hoe maak je gebruik van de partner voordelen?

De partnervoordelen zijn exclusief voor de cursisten van VID. De aangesloten partners zijn in het bezit van een update lijst van alle cursisten welke les volgen bij VID. U kunt zelf direct contact leggen met de aangesloten partners. Middels het doorgeven van uw achternaam en die van de hond verifiëren zij bij VID of je in aanmerking komt voor het voordeel. Je kunt alleen gebruik maken van de voordelen in de periode dat je les volgt bij VID en tot een maand erna.

 

VID Gedragstherapie en lezingen 

Als VID cursist krijg je 20% korting op een gedragstherapie consult van VID en 10% op lezingen.

 

VID Privé les

Ontvang 10% korting op een privé les aan huis (duur 50 min).

 

Uitlaatservice Neus in de Wind – Veldhoven / Meerhoven

Gratis intake, proefwandeling en 10% korting op de eerste rittenkaart. Neus in de wind is een  gediplomeerde uitlaatservice (HUS). Dit betekent dat er hoge eisen gesteld worden aan kwaliteit van de dienstverlening, veiligheid en betrouwbaarheid.

 

Ren je rot uitlaatservice 

Gratis intake en proefwandeling met een van de leukste uitlaatservices in Eindhoven.

 

Hondencentrum Bijndelsveld – Pension  Vorstenbosch

Op vakantie of een weekendje weg? Bij een verblijf van minimaal 3 nachten, 1 nacht gratis! Schaf je ook hondenvoeding van Bijndelsveld aan, dan krijg je 10% korting op je eerste bestelling.

Prins Petfoods 

VID is een van de aangesloten partners van Prins Petfoods. Maak via VID kennis met Prins en ontvang het luxe puppy of hondenpakket van Prins. Daarnaast ben je gratis welkom op de lezing Voeding voor Honden, gegeven door een voedingsdeskundige op de hondenschool van VID. Informeer bij VID naar de datum van de eerstvolgende lezing.

 

Proteq Dier & Zorg, dierenverzekering  

Als u via de website banner van VID een dierenverzekering van Proteq aanvraagt krijgt u € 10,- korting op uw dierenverzekering, klik door via de banner op de homepage.

 

Pet Styling Cecile

Gratis trim-wen-beurt voor alle pups. Perfect voor de socialisatie met vachtverzorging. Volg je les bij VID dan krijg je 10% korting op de eerste complete trim of anti-rui behandeling.