Raskeuze & Aanschaf begeleiding
Op verzoek komen wij bij u langs en denken met u mee; welke hond past bij u? Een oudere hond, een hond uit het asiel of een pup? Welk ras past bij u? (Bijvoorbeeld: een Beagle is leuk, klein en erg goed met kinderen, maar heeft u ook de tijd om hem 2 uur per dag wandelingen te geven?). VID adviseert u graag over de beste nestjes bij goede fokkers en gaat zelfs mee naar het nestje om samen met u de ‘leukste’ pup er uit te kiezen. Ook als u zelf al een nestje gevonden heeft gaat VID graag met u mee, immers de pup die als eerste naar u toe komt hoeft niet altijd ‘de beste’ te zijn. In uw thuis situatie kunnen we adviseren waar uw nieuwe gezinslid het beste kan komen te slapen en welke brokjes, dekens, mandjes, riempjes etc er in huis gehaald moeten worden.
Tarief: € 75,- (duur 1,5 uur)
 
Puppy opstart consult 
Is de pup al in huis, of komt deze binnenkort en wilt u begeleiding voor de ‘opstart’ thuis, dan komt VID graag bij u langs. U krijgt adviezen, informatie en tips over de verzorging, de voeding, de plaats van de slaapplaats, soort halsbandje etc. Ook gaan we direct oefenen hoe u de pup meteen het goed aanleert om aan de riem te lopen en snel zindelijk te worden.
Tarief: € 125,-  (duur 1,5 - 2 uur)

Intake, huisbezoek voor aanvang van de cursus 
Heeft u vragen over het gedrag van uw hond voor aanvang van een cursus of wenst u graag in alle rust kennis te maken, het cursusboek door te nemen en alvast de eerste oefeningen te leren? Dan kunt u een intake / huisconsult voorafgaand aan de cursus inplannen voor een meer bedrag.
Tarief: € 80,- (duur 1,5 uur)

 

 

Op alle les- en gedragstherapie programma's zijn de algemene voorwaarden van toepassing deze vindt u op de contactpagina