Private label

Very Important Dogs

Private Label

Kies voor een luxe aanpak onder VID private label! Interne professionele begeleiding op niveau. Uw pup wordt voor u opgevoed en ú bepaald hoe. Totale ontzorging wanneer u minder tijd heeft en tóch het beste van het beste wilt voor ontwikkeling uw pup.

Socialiseren is van levensbelang en kost veel tijd en aandacht. Als u kiest voor VID Private label maken we samen een opvoedings- socialisatieplan. VID neemt uw pup onder haar hoede in de thuissituatie of komt intensief bij u thuis. Wilt u dat uw hond straks overal mee naar toe kan, moet deze leren in een rugzak mee op de scooter te rijden, mee naar het werk te kunnen, goed om kunnen gaan met kinderen, uitstekend kunnen luisteren of alleen kunnen zijn? Alles is mogelijk onder het VID Private label.

Voor wie houdt van luxe, een Personal Assistant voor u en uw pup

De aanpak is professioneel, persoonlijk en praktisch

Met het totaal ontzorg pakket wordt op verzoek ook de beste dierenartspraktijk, trimsalon en hondenschool voor uw uitgezocht. Alle benodigdheden speciaal afgestemd op uw pup worden zorgvuldig voor u uitgezocht en ingekocht. De pup krijgt de nodige medische checkups een wasbeurt in een salon, de eerste socialisatie mogelijkheden bij een hondenschool, leert spelen met andere honden en zich sociaal gedragen naar mensen en kinderen. Uw specifieke wensen worden hierin meegenomen. Op verzoek voor special cliënts is grote mate van discretie voor ons vanzelfsprekend.

Ook enthousiast?

(Visited 96 times, 1 visits today)