O n z e   e x p e r t i s e

Private label

Kies voor een luxe aanpak onder VID private label! Interne professionele begeleiding op niveau. Uw pup wordt voor u opgevoed en ú bepaald hoe. Totale ontzorging wanneer u minder tijd heeft en tóch het beste van het beste wilt voor ontwikkeling uw pup.

Socialiseren is van levensbelang en kost veel tijd en aandacht. Als u kiest voor VID Private label maken we samen een opvoedings- socialisatieplan. VID neemt uw pup onder haar hoede in de thuissituatie of komt intensief bij u thuis. Wilt u dat uw hond straks overal mee naar toe kan, moet deze leren in een rugzak mee op de scooter te rijden, mee naar het werk te kunnen, goed om kunnen gaan met kinderen, uitstekend kunnen luisteren of alleen kunnen zijn? Alles is mogelijk onder het VID Private label. Voor wie houdt van luxe, een Personal Assistant voor u en uw pup.

De aanpak is professioneel, persoonlijk en praktisch

Met het totaal ontzorg pakket wordt op verzoek ook de beste dierenartspraktijk, trimsalon en hondenschool voor uw uitgezocht. Alle benodigdheden speciaal afgestemd op uw pup worden zorgvuldig voor u uitgezocht en ingekocht. De pup krijgt de nodige medische checkups een wasbeurt in een salon, de eerste socialisatie mogelijkheden bij een hondenschool, leert spelen met andere honden en zich sociaal gedragen naar mensen en kinderen. Uw specifieke wensen worden hierin meegenomen. Op verzoek voor special cliënts is grote mate van discretie voor ons vanzelfsprekend.

Raskeuze

N

Mogelijkheden in de leeftijd van 7,5-9 weken

N

Interne begeleiding in rustige gezinssituatie olv een gecertificeerde hondengedragstherapeut

N

Minimale duur 1 week, de maximale duur is afhankelijk van de leeftijd van de pup

N

Luxe opvoeding en begeleiding 24/7

N

Benodigdheden worden voor u aangeschaft en afgestemd op uw wensen

N

Socialisatie kalender

N

Ontzorging; Dierenarts keuze, verzekering, trimsalon, hondenschool, track and trace

N

Organisatie Puppy Kraamparty

N

Transfer mogelijk in de praktijk als de pup naar u komt(therapeut verblijft de eerste dagen bij u in de buurt)

N

Persoonlijke begeleiding, nazorgtraject mogelijk

N

Discretie en betrouwbaar

Ook enthousiast?