O n z e   e x p e r t i s e

Puppy en socialisatie

Socialiseren is van levensbelang!
Socialiseren van de pup houdt in dat hij de wereld om zich moet leren kennen om zich te kunnen ontwikkelen tot een stabiele huishond. Een pup goed en evenwichtig socialiseren is geweldig om te doen, maar kent ook vaak een hoop uitdagingen en vragen.
Goed socialiseren is van belang omdat de pup dan minder kans heeft op het ontwikkelen van probleemgedrag op latere leeftijd, het draagt bij aan een goed dierenwelzijn waarbij zowel hond als eigenaar fijn in hun ‘vel’ zitten. Door een goede socialisatie zal de hond minder snel angst, agressie en stress vertonen en kan deze beter omgaan met bijvoorbeeld andere honden en verschillende situaties.

VID wil u daar graag bij helpen! Boek nu het Puppy opstart consult 

Is de pup al in huis, of komt deze binnenkort? En wilt u begeleiding voor de ‘opstart’ thuis, dan komt VID graag bij u langs.

N

Mogelijk vanaf de eerste dag dat de pup in huis is (interne socialisatie is mogelijk, kijk hiervoor bij VID Private Label. Adviezen over de verzorging, de voeding, de plaats van de slaapplaats, etc. afgestemd op jullie omgeving en wensen die jullie hebben voor het gedrag van de hond in de toekomst.

N

Eerste opvoedings- en trainingsoefeningen; zindelijkheid, aan de riemlopen, hierkomen, luisteren naar de naam, huisregels etc.

N

Exclusieve toegang login tot handouts en artikelen via de VID website

N

Online intake gevolgd door een huisbezoek (duur ong. 2 uur)

N

Geschikt voor het hele gezin

Ook enthousiast?